4 comments on “BP: Expropriate the Expropriators

 1. Un magnífic article netament ecosocialista que si es pot traduïr al català o al castellà es podria difondre entre les webs anticapitalistes. És molt important descriure aquesta intersecció entre el colapse ecològic i el model capitalista. Les respostes s’han de donar en clau ecosocialista ja que el socialisme (i la democràcia radical) del segle XXI no es pot proposar ni concebir sense aquesta doble consideració.

  Salut!

  Like

  • Àngel,
   Estic d’acord. A més de la seva “pràctica” consideracions, la intersecció que vostè esmenta té profundes implicacions teòriques. treball alienat i l’alienació de la natura estan inexorablement units. De fet, ja no és possible parlar d’una sense parlar de l’altra. Espero que l’article podria ser traduït, s’ho mereix.

   RR

   Like

  • Àngel,

   Acabo de tenir un intercanvi amb Pau i li diu: “absolutament, no dubteu a traduir”. Així que si vostè o companys volen i poden, per tots els mitjans! Mereix ser llegit, en la meva opinió. Demano disculpes per la traducció automàtica, però és millor que no ser capaç de comunicar-!

   Like

Thoughts encouraged:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s